Sa inceapa vanatoarea de vampiri

Dragilor, doar ce am vazut primul episod din sezonul IV din Jurnalele Vampirilor si pot sa spun ca imi place, dar nu imi place.

Ce pot sa zic? Episodul incepe cu o clasica vanatoare de vampiri si cu un preot nebun care se apuca sa faca legea in oras, Elena este vie, Matt la fel, Stefan este indragostit de Elena, Damon are replici geniale (da am avut o discutie cu Ghanda despre tip zilele trecute si...nu pot sa cred ca o recunosc...dar are dreptate. Tipul are mai multa atitudine intr-o privire decat Stefan in toate cele trei...patru sezoane)

Um...Klaus a iesit din corpul lui Tyler, Bonnie continua sa se joace cu vrajile si mortii (ma intreb cat va mai dura), Caroline e si ea pe acolo ce sa faca? Rebeckah e "ucisa" de frate-su...si asa mai departe, doar stiti povestea. Mereu una incalcita.

Mda, ce mi-a placut e ca s-a pastrat suspansul, adica pe bune...episodul se termina intr-un mod cu totul neasteptat si nu ma refer la partea siropoasa, ci la actiunea in sine. Adica m-a lasat ceva de genu OMG what's next? (Da am zis-o)

In fine... am luat un joc de replici dintre Damon, Liz si Matt, care desi nu prea seamana cu originalul din serial, ii da dreptate Ghandei, cel putin din punctul meu de vedere.

Story: Elena se scarifica sa-l salveze pe Matt si Caroline este rapita de preotul nebun.

L: "When she was kidnaped, Caroline said that se was in some of a truck somewhere in the middle of nowhere."

D: "Great! We know that she was somewhere in the middle of nowhere."

M: "Hey! Is Elena here?"

D (sugrumandu-l pe M): "In what world are you the one who gets to live?"

Si cu asta incheindu-mi pledoaria, a fost relaxant sa imi petrec dimineata de sambata la un film, in loc sa invat!