Recenzie: Doar cei buni spioneaza de tineri (Fetele Gallagher #4)

coperta-fetele-gallagher-4.jpg

Asa da! In sfarsit, raspunsuri! Multe raspunsuri, multe explicatii, multe revelatii... Stiu ca aceasta carte nu e ultima din serie, dar e ultima tradusa la noi si sincer, mi se pare un sfarsit mai mult decat perfect.

Intrebarile si-au primit raspuns. Cammie a fost supusa la examenul suprem, cel al vietii, si dupa parerea mea, l-a trecut. Nu cu brio, nu poti scapa nevatamat dintr-o lupta spion vs spion, cu atat mai putin dintr-una spioni-invatacei versus spioni-experimentati din Cerc, dar Cammie a supravietuit si a aflat raspunsurile la multele intrebari care pe mine, ca cititor, deja incepusera sa ma enerveze.

Ally Carter a reusit sa construiasca pe parcursul a 3 volume o anume tensiune si sa-i starneasca unui cititor toata curiozitate. In acest roman, insa, autoarea se dezlantuie, crescand si mai mult tensiunea pana in punctul maxim, in care totul erupe.

Am citit cartea pe nerasuflate (marti dupa-amiza am cumparat-o, marti seara era gata) si uneori, aproape ca nu-mi puteam tine ochii locului pentru ca eram dornica sa sar cateva paragrafe ca sa ma asigur ca, intr-un fel sau altul, totul o sa fie ok.

N-am sa va spun ce se intampla sau cum se termina, ajunge ca v-am dezvaluit ca protagonista nu moare. Despre restul personajelor... ramane sa aflati voi, citind. Ceea ce va pot spune e ca acest volum e mult mai bun decat celelalte, ca e mult mai incarcat de actiune si, dupa cum v-am repetat de cateva ori, plin de raspunsuri.

Spor la citit!