Concurs de Halloween

Stiu ca e cam devreme ca sa vorbim despre Halloween, mai ales ca este o sarbatoare "imprumutata" la fel ca hamburgerii si coca-cola. Totusi, este sarbatoarea povestilor intunecate, asa ca vreau sa marchez cumva momentul. Si ce metoda mai buna decat un concurs de fidelitate in urma caruia puteti castiga o carte?

Concursul se va desfasura incepand de azi si pana pe data de 28 octombrie, urmand ca rezultatul sa fie anuntat pe 31 octombrie, la miezul noptii, adica exact in noaptea de Halloween. Premiul este oferit de libraria online libris.ro si consta intr-un voucher in valoare de 40 de RON pentru cumparaturi pe site-ul librariei, de unde puteti alege inclusiv carti in engleza!

Bun, acum ca v-am captat atentia, iata ce va trebui voi sa faceti:

  • Postati la acest articol un comentariu in care specificati numele vostru si adresa de e-mail. (Atentie: acest comentariu echivaleaza cu inscrierea in concurs, asa ca postati mai intai aici!)
  • In perioada concursului (01-28 octombrie), lasati cat mai multe comentarii la orice articole de pe blog, indiferent de vechime sau de subiect. (Atentie, totusi, sa nu lasati doua comentarii consecutive la acelasi articol, ele se vor numara ca unul singur)

Persoana cu cele mai multe comentarii va fi desemnata castigatoare!

Atentie! Nu pot participa la concurs persoanele care au un blog sponsorizat/partener cu libris.ro!

Multumim librariei libris.ro, cea mai buna sursa de carti online. Si mult succes tuturor!

 
Ghanda.png