Tragem linie...

valuri.JPG

...si adunam pentru ca ieri s-a terminat vara si am chef sa scriu despre asta. Nu, n-o sa ma plang ca vine toamna si ca incepe un an peste care mi-as dori sa sar. Nici n-o sa sar in sus de fericire ca am o saptamana in plus de vacanta. N-o sa vorbesc despre ceea ce vine pentru ca nu-mi place. Vreau sa scriu despre vara pentru ca este anotimpul meu preferat. Iubesc vacanta (dooh!), iubesc caldura, iubesc mersul la mare, iubesc leneveala, iubesc soarele si am mentionat ca iubesc caldura?

Personal, n-am de gand sa uit prea curand vacanta asta pentru ca am avut parte pentru prima data de doua portii de litoral, una cu colegii (care mi-a depasit toate asteptarile, m-am simtit incredibil) si una cu ai mei, care a fost mai lunga decat de obicei si in care mi-am dat seama ca desi am 18 ani, iubesc concediile cu familia. (Plus ca tot cu ai mei am facut niste poze geniale cu care ma laud pe marginea acestui text)

luna.JPG

A fost si prima mea vara in calitate de co-autoare pe un blog, ceea ce a fost distractiv pentru ca am avut ceva in plus de facut si totusi mi s-a parut mereu o placere. Ca sa nu mai spun ca a fost o vara extrem de calduroasa si mi-am petrecut o gramada de timp la soare (mai ales pe plaja), acumuland caldura pentru iarna pe care presimt ca o s-o detest daca nu cumva inghet in cadrul ei. Daca da, dezghetati-ma cand o sa avem roboti cu nivelul de inteligenta din cartile lui Asimov sau mai ridicat.

Si apropo de Asimov, tot vara asta am citit cateva carti absolut superbe (o recenzie noua la o astfel de carte urmeaza sa apara pana maine). Si voi? Care e anotimpul vostru preferat? Si cum a fost vara asta pentru voi?

 
Ghanda.png