Recenzie: Pe cuvant de spioana (Fetele Gallagher #2)

coperta-fetele-gallagher-2.jpg

Cand am scris recenzia primului volum (pe care o gasiti aici), am inceput anuntandu-va ca daca va asteptati la o carte plina de misiuni de spionaj, atunci ar trebui sa incercati alta carte. Si acea alta carte este chiar volumul 2, care desi pastreaza notele de romance si umorul constant, e plina de tehnici si misiuni de spionaj - mai mult sau mai putin oficiale - si dominata de intrebarea In cine poti avea incredere?

Si raspunsul nu e in nimeni pentru ca in cadul acestui an scolar, fetele Gallagher, in frunte cu Cammie, trebuie sa invete sa aleaga in cine sa aiba incredere si in cine nu, si trebuie s-o faca bine, altfel scoala si toate absolventele ei sunt in pericol.

Dar, dupa cum spuneam, se pastreaza nota de romance pentru ca desi Josh, ex-ul, a disparut din peisaj, inca de la inceput apare un misterios Zach (misterios fiind cuvantul cheie) care este...

Ei bine, ramane sa aflati voi cine este si ce cauta el in viata lui Cammie citind Pe cuvant de spioana, carte pe care o puteti cumpara de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Bravo Girl.

In plus, citind, puteti vedea cum Macey sufera o transformare la care nu ma asteptam atunci cand a aparut prima data in volumul 1, desi ramane translatorul din "limba baietilor" de care Cammie are nevoie din ce in ce mai des.