A venit..

...toamna. Da nu va uitati atat de ciudat la primul cuvant din postare, pentru ca eu pur si simplu ador toamna si sunt in al noualea cer ca a venit in cele din urma.

Pe langa faptul ca toamna in padure toate culorile mele preferate se imbina armonios, incep ploile marunte si lungi care ma indeamna sa stau in dreptul ferestrei si sa visez cu ochii deschisi la diverse scenarii romantice pe care le-am intalnit in carti sau pe care le-am trait.

Din punctul meu de vedere, cele mai reusite peisaje sunt cele din toamna, cand temperatura este numai buna pentru a face plimbari in natura si sa imortaliezezi natura fie prin fotografie, fie in stilul clasic cu o pensula (deja iar visez cu ochii deschisi la baieti sensibili cu suflet de artist).

Mai incepe si scoala, da poate ca suna ciudat si deloc atragator, dar eu ador sa merg la scoala toamna (nu stiu de ce, dar de la 1 Decembrie ma prinde febra chilului). Si exceptand testele si plictiseala de la ore in care profesorii incep sa vorbeasca vrute si nevrute, e chiar dragut la scoala daca ai persoanele potrivite pe langa tine.

V-am spus cat ador ploile de toamna? Racoare si un soare deloc arzator, ci bland si cu o caldura care iti atinge pielea ca o sarutare si priviti luna, este portocalie, intocmai ca toamna. Si da Ghanda este un geniu al fotografiei, dar si mie imi place sa imortalizez chestii, cum ar fi micile shoot-uri de pe marginea postarii. Sunt poze de acum doi ani cred, dar sunt preferatele mele si sunt mandra de ele.

Nu stiu de ce am impresia, dar toamna asta voi citi ceva mai mult decat mi-am propus (cel putin voi reciti Academia Vampirilor, caci mi-e dor de Dimitri si ceva actiune dintr-o scoala), plus ca va datorez mai multe recenzii. Asa ca urati-mi noroc si nu uitati de noi nici in aceasta toamna.

P.S. in poza din stanga sunt eu :D