"Nu stiu cum sa va spun..."

"...dar mi-e rau dor de mare! Ard si ma sting daca nu plec acum!"

Cati ati recunoscut melodia pana acum? Nu, nimic familiar? Biiiine...

 

Nu sunt fan Vama (fie ea veche sau nu), dar imi plac cateva melodii. Pe asta am incercat din rasputeri sa n-o ascult saptamana trecuta, pentru ca efectiv nu mai puteam sta locului. Chiar ca "trebuieeeee sa ajuuuuung" la mare. Acum insa pot s-o ascult linistita, pe repeat chiar, pentru ca maine dimineata ma intalnesc la gara cu niste colegi si am plecat.

Nu lipsesc mult, vreo 4 zile ("dupa buget" cum spunea Caragiale), asa ca n-o sa apucati sa-mi duceti dorul. Oricum, am de gand sa fac din zilele astea cele mai frumoase zile din toata vacanta. Nici n-o sa fie greu, pentru ca pentru mine, nu exista nimic mai frumos decat mersul la mare.

Si pentru ca e un blog de carti, o sa va spun si pe care planuiesc s-o iau in bagaj (mda, una singura pentru ca ma indoiesc sincer ca in afara de tren o sa am cand sa citesc. Doar merg cu prietenii!) O sa iau cu mine Fuga Vanatorului de GRRM, G. Dozois si D. Abrams. Nu pentru ca o consider o carte "de plaja", dar romanul e genial si te prinde. L-am inceput deja si mi-ar fi imposibil sa-l las acasa si sa incep altceva. Asadar, cand ma intorc o sa va ofer recenzia ;)

Voi ce planuiti sa cititi in concediu?