Alba ca Zapada intr-o poveste de...groaza

Yep ati citit bine dragii mei adepti ai povestilor. Se pare ca acum 15 ani regizorul Michael Cohn a avut o revelatie si a schimbat clasica poveste de dragoste in care piticii erau buni, mama vitrega vorbea cuo oglinda magica si...Alba ca Zapada era doar Alba ca Zapada.

Dar de 1 iunie eram cu telecomanda in mana si la 22:00 am vazut o secventa de inceput a unui film cu o caruta care se rastoarna si o haita de lupi atacand. Un pic cam creepy, dar foarte foarte ciudat pentru ca dupa cele trei minute de prolog, am vazut titlul filmului Snow White, a Terror Tale.

Stiti clasicul: mama printesei moare, tatal acesteia se recasatoreste, iar noua mama este mai mult decat rea si isi vrea fiica vitrega moarta. Aceasta fuge de la castel si se intalneste cu.....7 nelegiuiti: un pitic, un dezertor din armata cruciatilor, un preot, si altii care vor sa se imbogateasca in minele dn padure.

Si ce se intampla apoi?

Pai...incep sa moara unul cate unul, in timp ce Alba ca Zapada, care apropo are un nume aici - Liliana, se indragosteste nebuneste nu de print, ci de Will-dezertorul.

O da am uitat sa precizez ca mamica cea rea a avut un copil pe care l-a nascut mort si ca oglinda ei nu doar vorbeste, cat si fura vietile oamenilor, asa cum a facut cu dadaca Lilianei, care pe deasupra mai e si indragostita de printul-deloc-chipes-dupa-parea-mea.

Ce sa va spun? Filmul chiar mi-a placut pana in ultimele trei minute cand...pe bune a avut cel mai sec final din istorie. Dupa ce isi salveaza tatal din ghearele masterei, arde un castel din temelii, Alba ca Zapada nu-si saruta alesul care a mai si salvat-o de la a fi ingropata de vie. Si in plus nici nu mi-am dat seama daca regele ea viu sau mort, pentru ca....sincer parea cam ticnit cand l-a scos din balamucul din castel.

Si intrebarea e au trait fericiti pana la adanci batraneti?

P.S. Am uitat de o chestie...personajul principal (Alba ca Zapada) incheie lista cast-ului si ma mir cum de nu au trecut-o la personaje secundare. Traim intr-o lume ciudata cu idei geniale (fara sarcasm)