The Secret Circle, serialul

Okey, pot spune ca am vazut un serial cap-coada si ca nu mi-a fost tocmai indiferent. Va amintiti de seria ''Cercul secret'' de L. J. Smith? Ei bine eu tocmai ce am terminat de vazut primul sezon, si fie vorba intre noi, probabil singurul pentru ca aparent nu va mai fi vreo continuare, desi ultimul episod a fost lasat cam in pom.

Va dati seama ca nu ma voi apuca acum sa va povestesc intregul serial, caci sunt sigura ca voi, sunteti deja la zi cu stirile, insa ce vreau eu sa fac cu ajutorul acestui topic este sa-mi spun parerea despre serial.

Categoric este diferit de carte ca distanta de la cer la pamant si se vede asta din primele secunde/randuri insa lucrul acesta a fost cel care m-a facut sa vreau sa-mi omor timpul uitandu-ma la serial. Sunt doua lucruri cu acelasi nume, dar cu un continut diferit. Aproximativ ca diferenta dintre Pepsi si Coca Cola :))

Dupa o introducere destul de plictisitoare, o sa marotnirc la subiect. Lupta dintre bine si rau a fost prezenta in fiecare episod, lucru care mi s-a parut interesant iar actorii au fost bine selectionati, mai ales Pheobe Tonkin in rolul lui Faye, care apropo, ori sirena s-a maturizat, ori actrita este un geniu al interpretarii, pentru ca in opinia mea, ea a fost singurul lucru comun intre carte si serial. Voi ce credeti, merita 5 din 5?

Adam??? Tipul e hot, nu? Ei bine usor pampalau la prima vedere, dar dsetul de okey pana in momentul in care Balcoin si-a bagat coada. Sincera sa fiu eu chiar am crezut ca joaca teatru in episodul in care a baut potiunea si ca in realitate nu i-a trecut iubirea pentru Cassie. Dupa paprerea mea este un personaj gandit mai slab decat initialul. Undeva la 2 spre 3 din 5 stelute.

Cassie a fost okey si cam pe tot filmul si-a jucat rolul destul de bine dupa parerea mea. Si totusi as fi preferat sa vad mai multe asemanari dintre ea si personajul din carte. Sincer cam aceeasi nota ca si Adam.

Melissa si Jake sunt '''cuplul'' care m-a dat pe spate. Apa si foc, yin si yang cei doi sunt cei care a upastrat echilibrul in tot filmul. Melissa cea slaba is sensibila, in timp ce Jake era the bad bad wolf. Amandoi au un 3 din 5 dat cu draga inima.

Si sa nu o uitam pe Diana. Cea cu picioarele pe pamant, mereu acolo pentru toata lumea, pana in momentul in care ceva se intampla cu ea si incearca sa se afirme si sa-si ia o identitate separata de cea a cercului. A fost dura si destul de uau in o multime de situatii. Mi-a placut puterea ei si felul sau de a fi: o adevarata conducatoare buna si rea in acelasi timp. 4 din 5 ;)

Si...Nick! Fratele mai mic al lui Jake sau baiatul-demon. Nici acum nu inteleg ce au avut producatorii cu personajul lui de a trebuit sa-l omoare? Imi placea ca era amuzant, usor pervers si aducea o nota funny, asta pana a fost posedat, a frant inima Melissei si a fost ucis, de doua ori chiar. Serios, chiar nu a fost corect! 4 din 5.

Voi ce credeti? Serialul merita sa continue? Depinde...