La multi ani!

Sincer, eu chiar nu ma pricep sa fac urari deosebite, insa va spun ca sunt fericita ca multumita blogului mi-am facut noi prieteni in 2011. Nu stiu cat de coerenta este aceasta fraza, caci sunt adormita, dar serios va doresc voua tuturor un an nou plin de impliniri si fie ca tot ce va doriti sa se indeplineasca. Sper ca si la anul vom fi tot aici si poate cine stie? Vom fi mai multi. An Nou Fericit!

 

Privind in urma, pentru mine chiar a fost un an superb. Au fost, ca de obicei, bune si rele, dar am senzatia ca bunele au fost mult mai multe si mi-au dat mai multa satisfactie decat oricand. Se poate sa aiba legatura cu faptul ca, in sfarsit, nu mai citesc pur si simplu de dragul de a o face, ci si pentru a va impartasi parerea mea despre cartile citite. Sau se poate sa aiba legatura cu faptul ca anul acesta am facut rost de autograful autorului meu preferat, George RR Martin (da, chiar si cand urez, trebuie sa ma laud). Cert e ca mi-a placut 2011.

Asadar, sper ca 2012 va fi un an si mai bun pentru noi toti, ca toate dorintele noastre pentru noul an se vor implini, ca vom petrece 2012 alaturi de cei dragi, si ca ne vom intalni ca pana acum in acest "colt de internet", unde sa discutam despre cartile noastre preferate. La multi ani tuturor!