Fortele Raului Absolut de Kelley Armstrong (recenzie)

Asa cum ne-am obisnuit, Editura LEDA ne incanta cu serii absolut geniale, printre care se numara si una din seriile mele preferate, Fortele Raului Absolut de Kelley Armstrong.

Aducand in prim plan o adolescenta de cincisprezece ani numita Chloe Sauders, Kelley ne introfuce intr-o lume a secretelor si misterelor pe parcursul a trei volume fascinante.

Aparent, Chloe este o adolescenta normala, dintr-o familie de bine, pasionata de arta cinematografica, insa ea insasi prin simplul fapt ca exista intruchipeaza un mister. Viata ei se schimba radiacal, in momentul in care Chloe devine domnisoara, dezvaluindu-i ceeace este: un necromant extrem de puternic. Speriata ca se imbolnavise de schizofrenie, Chloe se trezeste inchis intr-un sanatoiru aparent pentrru copii cu probleme psihice, insa nimic nu e ceeace pare. Aici tanara necromanta, afla ca ceeace are ea nu este o boala ci un dar, descoperind ca nu este singura. Indragostindu-se de varcolacul Derek si devenind buna prietena cu vrajitorii Simon si Tori, Chloe porneste in aventura vietii ei pentrru a-si descoperi radacinile si a afla vinovatul mutatiei sale.

In cele trei volume: Invocarea, Revelatia si Rafuiala, Kelley Armstrong ne surprinde si ne face partasi primilor fiori ai iubirii, intrigilor si prieteniilor de durata.